top of page
banner1.webp

Jouw Total Company Scan

Bewijs uit praktijk en wetenschap

Heldere conclusies met krachtige praktische adviezen

De Total Company Scan geeft je de mogelijkheid te ontdekken waar jouw sterke en minder sterke punten liggen als ondernemer. Dankzij scores op kerngebieden krijg je snel zicht op actiepunten waar je de focus op kunt leggen. Krachtige adviezen per deelonderwerp helpen je jouw bedrijfsvoering te verbeteren. De Total Company Scan is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de succes – en faal factoren in het Midden- en Kleinbedrijf.

Op basis van bewijs uit praktijk en wetenschap laat de scan zien welke aspecten verbetering behoeven en waar dus voor jou werk aan de winkel is. Waar kan je geld besparen, waar kan je efficiënter werken, hoe kom je in contact met de juiste mensen? De adviezen zijn beknopt en direct in de praktijk toepasbaar. De adviezen worden ondersteund met een heldere indicatiemeter die direct de score in rood, oranje of groen aangeeft. Dit geeft direct de mate van urgentie en het gewogen advies aan.

Meter-low.png
Meter-middle.png
Meter-high.png

Ze zijn gericht op de drukbezette ondernemer die tot de kern van de zaak wil komen en snel tot actie wil overgaan. De scan is gepersonaliseerd, het resultaat van de scan komt voort uit jouw antwoorden. De testresultaten en het bijbehorende rapport zijn zodoende uniek en toepasbaar op jouw persoonlijke en zakelijke situatie.

 

Het is voor ondernemers van groot belang dat de vragen, scores en adviezen degelijk en betrouwbaar zijn. De vragen uit de scan zijn gebaseerd op uitgebreide literatuur studie. Op basis van deze studie zijn succes- en faalfactoren voor het MKB vastgesteld.

De hoofdcategorieën zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijksituatie van een ondernemer en alle aspecten van de bedrijfsvoering. De Total Company Scan combineert ondernemerservaringen en wetenschap

 

De wetmatigheden die succesvolle ondernemers karakteriseren zijn wetenschappelijk vastgesteld. De Total Company Scan is daarmee een valide test. Daarom kunnen wij stellen dat de nu voorliggende scan de énige wetenschappelijk onderbouwde Online Business Scan is. Bij de samenstelling van de vragen en de adviezen van de Total Company Scan is samengewerkt met Dr. Bram Kuijken van de Universiteit van Amsterdam, gepromoveerd in de Innovatieve marketing en gespecialiseerd in ondernemerschap, innovatie en startups. Voor de vertaling van wetenschap naar praktijk is samengewerkt met Gyuri Vergouw MSc MMC, al meer dan dertig jaar actief als adviseur en coach van ondernemers en auteur van diverse bestsellers op management-gebied.

 

De 8 hoofdcategorieën bieden de ondernemer de mogelijkheid actief te zoeken naar passende verbeteringen in zijn of haar bedrijfsvoering. Hierdoor is de Total Company Scan niet alleen een scan, het biedt tevens de mogelijkheid tot zelfreflectie.

 

De scan geeft inzicht in jouw bedrijfsvoering en biedt talrijke adviezen en verbeterpunten om jouw bedrijfsvoering te verbeteren.

Meeting Room Business
15022021_beeldmerk.png

De Total Company Scan is een toegankelijk en toepasbaar managementdocument 

Total Company Scan

Met deze prioriteitenscan ben je je eigen consultant. Je gaat aan de slag met heldere adviezen

15022021_beeldmerk.png

We begrijpen dat ondernemers veel waarde hechten om hun tijd effectief te besteden en ook te besparen waar het mogelijk is. Om ondernemers daarbij te ondersteunen, hebben wij een betaalbare bedrijfsscan gemaakt vanuit het perspectief van de ondernemer.

Met behulp van wetenschappelijk onderzoek hebben wij succes- en faalfactoren bepaalt die we gebruiken om je bedrijf te analyseren. In slechts 30 á 45 minuten kun je onze vragen beantwoorden, gewoon van achter je computer, tablet of mobiele telefoon.

bottom of page