top of page
Bedrijfsscan laten maken

Speciaal voor Coaches & Adviseurs

Je klanten beter adviseren
met Total Company Scan

Gebruik je de Total Company Scan voor je klanten, dan heb je een handige tool in handen waarmee jij, jouw klant beter kan adviseren en/of begeleiden.

De resultaten uit de scan vormen een praktische leidraad voor een coach- of adviesgesprek. De zorgvuldig samengestelde meerkeuzevragen en de gevalideerde antwoorden vormen een gestructureerde basis voor het gesprek met je klant. De handige samenvatting met grafisch overzicht zoals een ‘spinnenweb’ met basisnormering en staafdiagrammen waar met duidelijke kleuren rood, geel en groen de belangrijkste aandachtspunten voor jou én je klant in een oogopslag helder worden.

 

Uit ervaring is gebleken dat coaches en adviseurs frequent gebruiker zijn van de Total Company Scan. Voor deze groep intermediairs* hebben wij een speciale kortingscode beschikbaar.

De kortingscode kan je simpel naar je klant mailen en met dezelfde code kan je zelf de klant ook volgen en de rapporten inzien en/of uitprinten. Hoe handig is dat!

 

Wil je voor deze kortingscode in aanmerking komen? Stuur dan een mail met je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@totalcompanyscan.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Bedrijfsscan laten maken

Onder intermediairs* verstaan wij:

  • Business- en Ondernemerscoaches

  • Klantmanagers van Gemeenten, UWV en Werkbedrijven

  • Kamer van Koophandel

  • Financiële dienstverleners en Investeerders

  • Administratiekantoren, Boekhouders en Accountants

  • Banken, Kredietverstrekkers en AOV-verzekeraars 

Ondernemerscoach

Je bent ondernemerscoach; een (startende) ondernemer heeft op eigen initiatief de scan gemaakt en zoekt ondersteuning om met de adviezen aan de slag te gaan. Hiervoor zoekt de ondernemer een ondernemerscoach die hem hiermee kan begeleiden.  Die ondernemerscoach zou jij kunnen zijn.

De Total Company Scan levert de tool en geen begeleiding.

Businesscoach

Je bent businesscoach; je klant heeft op jouw verzoek én met de speciale kortingscode de scan gemaakt. Deze ondernemers uit jouw caseload zijn geholpen met het overzicht en waardevolle praktische adviezen die de tool biedt. Trajecten en coachgesprekken worden daarmee effectiever en geven jou als ondernemerscoach handige indicatoren bij je coach- en adviesgesprekken.

Intermediair

Je bent intermediair in de financiële sector; je krijgt een totaal overzicht hoe jouw klant ervoor staat en krijgt meer inzicht waar het op financieel vlak beter kan. De tool geeft je een professionele leidraad voor een gesprek waarin alle elementen aan de orde komen voor een gezonde bedrijfsvoering.

Klantenmanager

Je bent klantmanager van het UWV of Gemeente; met de scan ontvang je voor een klantgesprek objectieve informatie over de bedrijfsvoering en aandachtsgebieden in succes- en faalfactoren. Het helpt je in de vraagstelling of afstemming bij het vaststellen van een traject. De klant kan met de scan De scan resultaten en adviezen zijn direct toepasbaar, daarmee kan de klant zelfstandig de verbeteringen door voeren.

HRM manager of directeur

Je bent een HRM manager of Directeur van een bedrijf; je laat je team de scan maken en ziet hoe je personeel denkt over het bedrijf. Een prachtige tool om in gesprek te gaan en een  strategie en plan te bedenken hoe het resultaat van je bedrijf beter kan; op meerdere fronten!

Ga aan de slag

Met een helder en handig overzicht hoe jouw klant scoort op 8 Hoofdcategorieën van zijn bedrijfsvoering.

Kortingscode

Wil je voor een kortingscode in aanmerking komen?

Total Company Scan

Stuur dan een mail met je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@totalcompanyscan.nl. Wij nemen dan contact met je op.

bottom of page